Äskeiset muutokset - Haku:

Ohjeita tilaajille

Joensuun luomu- ja lähiruokapiirin tilausehdot:

 • Tehty tilaus on sitova!
 • Tilauksen voi perua ainoastaan niin kauan, kun tilauslomake on auki ilmoittamalla tästä tuottajavastaavalle (tuottajavastaava@gmail.com). Tilaus katsotaan perutuksi vasta, kun tuottajavastaava on vahvistanut peruutuksen.
 • Tilauksen sulkeuduttua peruminen ei ole enää mahdollista, koska tilaustiedot on toimitettu tuottajille.
 • Tilaaja sitoutuu tilatessaan hakemaan ja maksamaan tilauksensa tilauslomakkeen alussa ilmoitettuun aikaan ilmoitetusta paikasta.
 • Mikäli tilaaja ei hae tilaustaan, on luomupiirillä tarvittaessa mahdollisuus lisätä tilaussummaan ne kulut, joita hakemattomien tavaroiden käsittely on aiheuttanut ja laskuttaa nämä tilaajalta.

Kuka voi tilata?

Kaikki yksityishenkilöt ovat tervetulleita tilaajiksi. Joensuun luomu- ja lähiruokapiiriin pääsee mukaan liittymällä sähköpostilistalle. Jos omistat Gmail-osoitteen, voit pyytää listalle liittymistä osoitteessa http://groups.google.com/group/joensuunluomu ; muussa tapauksessa ota yhteyttä piirin tiedotusvastaavaan (luomutiedotusvastaava@gmail.com), niin hän lisää sinut listalle. Tämän listan kautta tiedotetaan kaikista luomupiirin asioista, myös tilauksen avautumisesta kuukausittain.

Kuinka tilaan?

Tilaus tapahtuu netissä olevalla tilauslomakkeella, johon pääset tuottajavastaavan kuukausittain lähettämän linkin kautta. Lomakkeesta näet, mitä tuotteita on tilattavissa. Merkitse tilaamasi tuotteiden kappalemäärät lomakkeeseen ja klikkaa "Laske" -painiketta, jolloin järjestelmä kertoo tilauksesi loppusumman. Huomaathan, että tilaukseesi lisätään tilausmaksu (1,00€) kattamaan tilauksista aiheutuvat rahti- ja toimistokulut. Täytä pyydetyt tiedot eli nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Mikäli pääset auttamaan jakotilaisuuteen tai seuraavana päivänä Botanian siivoukseen laita rasti ruutuun. Jakovastaava lähestyy sinua sähköpostitse ennen jakoa. Mikäli olet tilannut tuotteita, joissa pyydetään ilmoittamaan esimerkiksi koko tai väri, ilmoita se "Muuta asiaa" -kentässä. Klikkaa lopuksi "Tilaa". Tilausvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mistä saan tilaamani tuotteet?

Tuotteiden jako tapahtuu tilauslomakkeessa ilmoitettuun aikaan Väentalolla (Jokikatu 8). Tilatut tuotteet maksetaan haettaessa käteisellä (mielellään tasaraha). Mikäli et pääse hakemaan tilaustasi, pyri löytämään joku, joka voi hakea ja maksaa tilauksesi. Jos kukaan ei ole tulossa noutamaan tilausta, ilmoita asiasta viipymättä jakovastaavalle sähköpostilla (jakovastaava@gmail.com).

Tullessasi jakoon

Huolehdi mukaasi omat kantovälineet.

  1. ​O​ta vuoronumero aulassa olevasta telineestä​.​
  2. ​O​ta oma tilauslistasi aulassa olevasta kansiosta​.​
  3. ​J​ää aulaan odottamaan vuoroasi​.​
  4. ​K​un vuorosi tulee, jakaja hakee sinulta tilauslistasi​.​
  5. ​J​akaja käy keräämässä tilaamasi tuotteet​.​
  6. ​J​akaja tuo tilauksesi aulassa olevalle tarkistuspisteelle jossa varmistetaan, että olet saanut kaikki tilaamasi tuotteet jotka ovat 
    saatavilla​.​
  7. ​M​aksa kassalle (mielellään tasaraha)​.​

Jos myytävänä on ylimääräisiä tuotteita, lista niistä löytyy kassalta. Kerro kassanhoitajalle mikäli haluat ostaa jonkin näistä tuotteista. Mikäli jokin lähituottajalta tilaamasi tuote puuttuu, asia huomioidaan kassalla maksun yhteydessä. Mikäli jokin Tietäväiseltä tilaamasi tuote puuttuu, saat palautuksen tilillesi (kassa antaa ohjeet)​.​

Jos vasta kotona huomaat tilauksestasi puuttuvan jotakin (jota ei huomioitu kassalla) tai että jokin tuote on väärä tai viallinen, ota yhteyttä sähköpostilla ​tilivastaavaan​ (tilivastaava@gmail.com) ​jakoviikon loppuun mennessä.​

Kysymykset ja palaute jakoon liittyen: jakovastaava@gmail.com

Muokkaa - Historia - Tulosta - Äskeiset muutokset - Haku
Sivua on viimeksi muokattu 03.01.2019 09:03